Автор Тема: Стойка за 500л аквариум.  (Прочетено 9910 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен uji

• Активен потребител
  • Публикации: 483
Отг: Стойка за 500л аквариум.
« Отговор #30 : неделя, 19 февруари 2017 г., 14:31 ч. »
Valkov,  крачетата които съм показал в темата,  трудно би си ги изработил - повярвай ми! Достатъчно здрави са и на разумна цена.  Потърси и разгледай,  ще се убедиш сам.
Извинявам се за спама!

Неактивен dndechev

• Активен потребител
  • Публикации: 792
  • Нас. място: Русе
« Отговор #31 : неделя, 19 февруари 2017 г., 14:43 ч. »
Аз съм с болтове стъпали върху широки планки ( за да се разпредели тежеста на по-голяма площ ) . Направих го така за да мога , с помощта ка ключ , да нивелирам повреме на пълнене ( ако има нужда естествено ). Главата на болта превърта по повърхността на планката .

Неактивен kasl

• Активен потребител
  • Публикации: 98
« Отговор #32 : неделя, 19 февруари 2017 г., 15:00 ч. »
Здравейте,радвам се че все още има интерес по моя проблем.Само ще кажа че съм го решил вече да го оставя така както си е.Напълних го стоя 15-20 мин. и го изпразних за да мога да го аранжирам.В момента съм отпуска тези дни сериозно ще се заема с него защото ми писна вече почти година стана да събира прах в ъгъла.Искам да го пусна вече пък каквото такова.Надявам се да успея да пусна снимки (малко черен хумор) :)

Неактивен valkov

• Активен потребител
  • Публикации: 81
  • Нас. място: София
« Отговор #33 : неделя, 19 февруари 2017 г., 15:12 ч. »
Е Kasl бих ти пожелал успех и чакам снимки :drinks:
"Quo Vadis DOMINE?"

Неактивен kasl

• Активен потребител
« Отговор #34 : понеделник, 20 февруари 2017 г., 10:37 ч. »
Снощи ме хвана музата извадих всичко де що имах налично корени камъни и ето какво направих.Като се сложат растенията(подарени ми от колеги от форума) които с пълна пара растат в други аквариуми ще заприлича на нещо.За момента май така ще го оставя иска ми се да има място за рибите да си плуват не да го претрупам и да се въртят само на предното стъкло както в повечето аквариуми които съм виждал.Пък с времето винаги може да добавя или да махна нещо.Този дългия клон посредата нещо ме напрагя как ли не го въртях не ми стой добре май ще го режа на по-малки или направо ще го махна.

Неактивен dndechev

• Активен потребител
  • Публикации: 792
  • Нас. място: Русе
« Отговор #35 : понеделник, 20 февруари 2017 г., 11:35 ч. »
Фон няма ли да има на задното стъкло ?

Неактивен vanko77777

• Активен потребител
  • Публикации: 615
« Отговор #36 : понеделник, 20 февруари 2017 г., 13:02 ч. »
Без фон не изглежда добре
Това е нечовешко! - викаха канибалите, четейки вегетарианско меню.
20l.-Скаридарник
40l.
250l.
462l.- 4бр. Астронотуси, 7 бр. Myletes rubripinnis (Сребърен долар) и сом Птеригоплихт гибицепс

Неактивен kasl

• Активен потребител
« Отговор #37 : четвъртък, 23 февруари 2017 г., 23:58 ч. »
Здравейте отново,ето какво изнаправих аквариума вече работи 2 часа някъде.Сега чак пиша докато изчистя и т.н. и то мина време дори не разбрах кога стана 00:00 часа.Като цяло ми стой рехаво малко но искам да гледам как се развиват растенията и както казах преди време искам да има място рибите да използват възможно най-много от големия литраж.Утре ще кача други снимки като се избистри и така.Купих и wave maker да върти от другия край водата че за момента съм само с един филтър.Искам да изкажа специални благодарности на следните колеги от форума:Valkov,BMW M5,С.Павлов за подарените растения както и на всички които дадоха съвет докато дойде този момент едно голямо БЛАГОДАРЯ и поклон.Като се избистри хубаво ще направя хубави снимки и ще пусна тема в профили на потребителите там ще пиша как се развива аквариума.Забравих да добавя че имам един микрозорум и явански мъх които утре здраве и живот ще прикрепям по корените.Това е за сега :)

Неактивен Asen

• Активен потребител
  • Публикации: 536
  • Нас. място: София/Габровица
  • Северума ми е много по- от Северума ти...
    • Профилът на Asen
« Отговор #38 : петък, 24 февруари 2017 г., 16:04 ч. »
Браво, бравооо..  :)
Ах, имам си една мечта! С модераторството свързана е тя...
Къде си Грейтчен ти сега...? И ти ли се покри в пещера...?

Неактивен uji

• Активен потребител
  • Публикации: 483
« Отговор #39 : петък, 24 февруари 2017 г., 17:00 ч. »
Поздравления и от мен и успех!!!

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.