Аквариуми > Направи си сам

Лепене на аквариум

(1/25) > >>

Pecata:
Преди малко преглеждах мненията в другия "любим" форум и се издразних за пореден път от прословутата фраза "То последната софийска мода е без фуги"Та взех да се чудя,кой пък е създателя на тази мода,ако някой знае ,да вземе да ме светне мене непросветения.Да взема и аз да науча някоя нова сглобка.

Wetdream:
Незнам кой е модернизатора на сглобка с фука,но за мен е безмислена като се слага много и хубав силикон фугата е излишна стъклото си избутва сичко излишно и си оформя само фуга.
Непросветени хора няма,всички се учат от живота! :up:

Pecata:
Не си прав.Първо ми кажи колко аквариума си направил и ако си лепил,имало ли е над 500л.Познаваш ли свойствата на стъклото и силикона?Имам 20 годишна практика,работил съм с почти всички видове силикон и знам за какво говоря.

Wetdream:
Извинявам се за мнението си лепил сам около 10 аквариума най-големият 350 литра,250 литра -2 аквариума ,и около 7 150 литра.Мненията ми ще бъдат изтрити.

Kratun:
Всеки споделя опит напълно доброволно и безкористно. Целта е да се научим взаимно на някои полезни похвати. А, ако можем и да спестим някой лев от цялата работа - добре дошло!
Моля за взаимно разбирателство!

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия