Други аквариумни обитатели > Растения
Valisneria nana
(1/1)
RAKIM:
Имах такава,но тогава не знаех че е била валиснерия...Изобщо не вървеше.Наскоро видях в аквариум и ми казаха..Някой да ми каже иска ли много светене и тн.?И дали като тръгне да се развива става досадно бърза като обикновенната?
malomir:
И при мен не вървеше.Осветлението ми беше слабо.Забелязах,че не обича Со2.Бях я засадил в двата края на аквариума ми.В този в който ми е дефюзера за Со2,не щеше да върви изобщо.В противоположния край вървеше доста по-добре.В никакъв случай не е толкова бърза,както другите видове.За съжаление я няма много из България.Отдавна си търся но уви.
Атлантида:
Аз гледам такава.
Вървеше добре на слаба светлина,докато не я предизинфекцирах и почна да жълтее.Беше засадена в коралов пясък,само я подрязвах.
Сега пак имам: в цихлидарника,надявам се да върви добре,пуска по листенце на седмица.
A: Vallisneria americana "Mini Twister, B: Vallisneria americana var. biwaensis, C: Vallisneria americana (natans), D: Vallisneria nana og E: Vallisneria spiralis "Tiger"
Stas:
При мен вървя след стартиране на аквариума с дискусите в продължение на една година. Превзе всичко и вървеше ужасно бързо. Раздавах с кофи! И в един момент й се разказа играта. Пожълтя, окапа и изгни! И повече не тръгна.
Навигация
Преминаване към пълната версия