Автор Тема: Национална сбирка на морските акваристи  (Прочетено 3870 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен tonino

  • Активен потребител
  • ****
  • Публикации: 97
  • Нас. място: Шумен
  • Пол: Мъж
Национална сбирка на морските акваристи
« : събота, 09 март 2019 г., 18:53 ч. »
Привет на всички,
Нагърбил съм се с нелеката задача да организирам една Национална сбирка на морските акваристи в България. Първоначално идеята беше за регионална, но тъй като проявяват интерес хора от цялата страна ще я нарека Национална, пък за догодина ще видим :)
До момента е ясно следното:


1. Място на провеждане - Шумен, по-натам ще дам адрес и GPS координати - на място има огромен безплатен паркинг, за сега входа също е безплатен. Ако има повече от 30 - 35 желаещи да присъстват ще трябва да заема съседната по-голяма зала за 100+ човека или и двете. Може би да има една урна за дарения, която ще използваме за следващата година да поканим лектор на място.


2. Дата на провеждане Октомври –една от следните възможни съботи 12, 19 или 26.10 - ще знам датата със сигурност до Август, но може и много по-рано, так, че ще я обявя допълнително.


3. Програма:10:00 - Начало / Откриване – можеда го изтеглим и малко по-рано, но не преди 9.30, за да могат идващите от по-далеко да пътуват без да бързат!
10:05 – 10:50 - Първалекция/презентация/въпроси/отговори - темата след 2-3 месеца, лектор ще бъде световноизвестен автор в средите - ще се осъществи на живо по Skype.
11:00 – 11:10 - Награждаване напобедителите в детски конкурс свързан с подводния свят на океаните, който ще сепроведе след 15-ти Септември
11:15 – 12:00 – Вторалекция/презентация/въпроси/отговори - темата също до 2-3 месеца ще е ясна - за сега ще е от мен, като е възможно ако има други желаещи, които съм поканил, моята да отпадне и/или да бъде резервна.
12:00 – 13:00 – обедна пауза
13:00 – 13:50 – Треталекция/презентация/въпроси/отговори
14:00 – 16:00 – свободнииндивидуални/групови срещи/запознанства или ако има четвърти желаещ дапредстави нещо. Общо взето време за реализиране на всякакви идеи.
16:00 – томбола (за сега е самоидея) и закриване на официалната част
След товаевентуална вечеря в кръчма/ресторант и който желае хотел. Това ще се изяснява месец преди срещата за да мога да договоря цена с отстъпка за група.
В момента до обяд програмата е уплътнена.
Който се чувства заинтересован и съпричастен към това събитие от цяла България може да заповяда. Дори и да нямате все още морски аквариум, но проявявате интерес заповядайте на срещата!
В района може да посетите доста исторически места - Мадарски конник, Плиска, Преслав, на 50-на километра ще бъде открит Историческия парк в с. Неофит Рилски, който няма аналог в света - повече тук  http://ipark.bg/ Не съм сигурен дали ще работи през Октомври, но също може да се полюбувате на подземната красота на пещерата Бисерна, която е в парка на 30-на минути пеш от хотела, който може би ще резервирам. Както и доста други забележителности. Въобще може да прекарате един приятен уикенд в района, съчетан със срещата.


За колегите търговци - Къмнякои съм пратил имейли, други съм оставил за по-натам за да се изяснят понеосновни неща за срещата. До края на Април за всички търговци, които искат да покажатнещо или да изнесат някаква лекция/презентация на свои продукти, участието ще е Безплатно! - след това ще сложим някаква такса под формана подаръци, мостри, отстъпки или продукти за посетителите на някаква стойност.
За момента не е възможно да има базар, което не означава, че като видите и харесате нещо не може да си го купите след края на събитието.
Може да се свържете с мен тук на ЛС или на aquariums.abv.bg
Периодично ще актуализирам информацията как върви подготовката и ще направя събитие във фейсбук.
Всякакви въпроси, мнения и идеи са добре дошли.

 Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.