Проблеми > Проблеми
Дискусите не се чувстват добре. Защо?
Wetdream:
Здравей отново ако не те мързи и имаш време снимай аквариума да видим Дискусите, :rocknroll: искам да те попитам възрсните риби разперени ли са или свити.
Boby_:
Онзи ден четох в един блог, че в момента пречиствателните станции в София не функционират и тази информация се крие от обществеността. Водата е заразена, има бум на стомашно-чревните заболявания. Не се отнесох сериозно към това, най-вече заради източника на информацията, но може и да има зрънце истина в това.
}|{opukc:
--- Цитат от: Boby_ на събота, 15 ноември 2008 г., 09:52 ч. ---
Онзи ден четох в един блог, че в момента пречиствателните станции в София не функционират и тази информация се крие от обществеността. Водата е заразена, има бум на стомашно-чревните заболявания. Не се отнесох сериозно към това, най-вече заради източника на информацията, но може и да има зрънце истина в това.
--- Край на цитата ---
Точно, от около месец и половина имам проблеми с аквариума и рибите. Дискусите се изпокриха, растенията изгниха - е така от раз. Това може да няма връзка с проблема на Стас. Но ми е минавало през главата, че водата нещо не е наред, а рибите са ми 100% индикатор за това.
borislav:
Стасе не се притеснявай,това е от самите леопарди.Генът им не е добър.Подозирам,че и твоите са от същия човек.Аз и тук в Пловдив имам същите проблеми с тях.
Stas:
Значи ще говоря с човека. Бих му ги върнал само и само да не умират.
Иначе дискусите, които избледняват цветово са със свити перки, наистина.
Навигация
Преминаване към пълната версия