Божо за кое не си точно съгласен

В малкото морско аквариумче имаше няколко малки коралчета и аз исках да купя две от тях.
И защо да се обаждам на Шушлин има си човек зад паравана да му се обади той, ако това аквариумче е само за реклама, ами да напише нещо от сорта - "Реклама", "Еспонат" "Морска красота" или някаква друга дивотия.
И аз няма да питам продавача и той няма да се гъне като зелен боб

Щото ако бях дигнал телефона и да му кажа, абе сори пич ама твоя човек тука не знае какво се продава...и за всяко нещо което продавача който е нает и не знае за какво иде реч, трябва ли да се обаждаме на собствениците?
Нищо лично и към Шушлин, купувал съм и от него разни неща. Ама ако искат да изкарват пари ще трябва да обърнат внимание и на тези неща.
Аз съм доволен от онлайн магазина "моя зона" виждам сравнявам цени, пускам си нещата, след два дена са при мен. Ако нещо го няма, обаждат се, разбираме се и всичко е наред. В последната ми поръчка липсваше един продукт, явно им бе свършил, но неотразен в сайта им, остана да ми го пратят когато го имат за тяхна сметка. Спестявам си време да тичам по магазини, да ми обясняват врели-некипели и как точно преди малко всичко е свършило.
Друг магазин който няма да му споменавам името, щото много ще станат... търся си KH+ на Tetra, имаше десет опаковки с KH-, на въпроса защо нямат продукта - ми се отговори "ми не сме зареждали скоро"....