Опитах се да вкарам текст - снимка - текст - снимка - ама нещо не ми се получи ... та - да обясня снимките в предишния ми пост:
1. Конструкцията на масата от винкел + OSB в рамката на плота, в последствие залепих плота от ПДЧ - махагон с епоксидна смола за OSB-то.
2. Оформен вече шкаф - няма гръб - има само страници и врати. Дръжките са златен мат (от Бриколаж) и пантите и профила по долния ръб трябва да оформят някакъв стил - колко се е получило - кажете вие
3. Аквариума - залепени стъкла и токущо залепен алуминиев профил по долните ръбове. Стъклото е 10 мм, разтяжките са 10 см (и м ми пречат - трябваше да са към 5-6 см.)
4. Залепването на алуминиевия профил - към челното и задното стъкло е с цели краища.
5. Тридневен тест на аквариума в коридора. Предупредих комшиите да си обуят борушите и да не се плашат
6. Нова придобивка - два корена - мангрови според продавача - дизайнерски напъни
7. Втори двудневен тест на аквариума на мястото му.
да поясня и снимките които следват:
8. Груба сборка с примерна аранжировка

- капака още не е готов

9. Електронните баласти - лампите са 38 ватови а баластите за 40 вата - работят. а и баластите са евтини - към 7 лв.
10. Системата сглобена. Бялото кабелче е захранването на двата 8 см-ви вентилатора - захранват се с адаптер с по-малко напрежение за да им паднат малко оборотите и да са безшумни. Червеното ключенце - включва и изключва лампата която е най-отпред и е на повдигащата се ламела.
11. Капака сниман от долу. В дясно се виждат вентилаторите, в ляво са само отвори.
12. Десния край на капака с вентилаторите.
13. И входящите и изходящоте отвори са покрити с капачки за авто-тонколони.
14. Капака работи, нагревателя също, котените са потопени и утежнени, има положен лек грунд - върху него в последствие ще сложа торта и ще дозасипя с още грунд.