4 p d zelaeti mnogo zdrave i came en zivot i veceli praznizi dan4o. Veneta
Женски феминистки сбор. Става немкинята и казва:
- Аз като се ожених за моя Ханс, и му казах в прав текст “Виж какво, от днес нататък ти ще готвиш. Прибирам се първия ден - нищо не виждам. Прибирам се втория ден - нищо не виждам. Прибирам се на третия - гледам - сготвииил”
Става италианката:
- А аз като се ожених за моя Паоло, и му казах в прав текст “Виж какво, от днес нататък ти ще чистиш. Прибирам се първия ден - нищо не виждам. Прибирам се втория ден - нищо не виждам. Прибирам се на третия - гледам - изчистииил”
Става Айшето:
- А аз като се ожених за моя Хасан, и му викам: “От днес нататък ти ще готвиш и чистиш. Първият ден - нищо не виждам. Вторият ден - нищо не виждам. На третия лееееко прогледнах с едното око”
Пияница стои сред варненския аквариум в пълно недоумение.
- Риба-трион, риба-чук... Абе к'во толкова строят там долу?
Шефът на автобусни превози град Лом след края на работния ден лично целува всеки шофьор по устните, за да разбере кой краде нафта...
В цял свят казват че детето спи като ангелче, само във Враца "като заклано" ....
Да не забравяме, че сме народ, който за Нова година изпраща децата си да бият съседите с пръчка, за да им дадат пари.
- Жена, като ми се припие бира - да ме събудиш!
- Е аз откъде да знам кога ще ти се припие?!
- Ти само ме събуди..
- Ама, оууу, чшшш... А пък на мен баща ми кара бял Мерцедес, 6 цилиндъра, 480 конски сили, всички екстри за 100 000 евро...
- О наистина ли? И какъв е, някое AMG, S класа, SL или CLS?
- Актрос!
Хората се бутат за ескалатора, като че ли ще свърши.