Автор Тема: Смехории...  (Прочетено 287186 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен Grey

• Модератор на раздел
  • Публикации: 702
Отг: Смехории...
« Отговор #1245 : сряда, 25 юни 2014 г., 17:39 ч. »
 Това го пускам във връзка с тази тема http://www.aquaportal.bg/forum/kili-ribki/kili-v-blgariya/msg120838/#new , да не спамя в нея.

МЕЧКА...
-Бях тръгнал на лов пушката бях взел патроните бях забравил та и много забравям . . .
-Ми що не отидеш на лекар?
-Ходя на лекар , той ми каза , че съм имал криво налягане. . .Изкривило ми се налягането . . .
-Да не би да е кръвно налягане?
-Де да го знам е и кръв мой да има вътре... Де да го знам е . . .Даде ми едни такива червени табуретки . . .Три пъти на ден по една по една да ги пия . . .
-Таблетки!
-Няма значение таблетки табуретки се една . . .Оня ден например бях тръгнал на лов. Патроните бях забравил пушката беше в мен ма един патрон имаше в пушката . Щото аз ходя на лов за . . .
-За зайци . . .
-Зайци . . . ще си играя аз със зайнченца . . .аз ходя на лов за едър , рогат . . . за мечки одя.
-Мечки??? о.О
-Мечки я!
-Стръвници?
-Стръвници я!Няма си играя с обикновени мечки!Аз като се прецеля в някоя мечка и като реча паааоооллл тя се обръща на горе с краката и следствие на смъртта умира!
-И колко си убил до сега?
-Нямам още сефте , ама ако се случи тъй ще бъде!И ти разправям ся тръгвам аз на лов за мечки . . .Имам един патрон викам ще убия една и ще се върна щото не мога ги нося като убия повече тръгвам аз и вървя и търся мечки вървя малко . . .
-Вървиш малко . . .
-Вървя още малко . . .
-Вървиш още малко . . .
-Ти недей да вървиш теб те нямаше!Де ще одиш да ми плашиш мечките?
-Добре , добре мен ма нямаше!
-А тъй! Вървя още така разбираш ли? Вървя още малко и изведнъж . . .
-Мечка!
-Къде бе?Чакай не бързай е! Еееее. . . Ко викаш мечка?
-Ми помислих , че излезе мечка . . .
-Бе няма да мислиш тъй е! Аз ще помисля дали ще излезе! Аз разказвам ти ще ми изкарваш мечките! Още няма мечки! И изведнъж виждам една гора и си казвам в таз горъ мой да има някоя мечка. И навлизам на вътре в гората. Навлизам още малко .
-Навли. . .
-Ти недей навли . . а тъй ти няма да навлизаш аз навлизам сам. Навлизам вътре в гората . Навлизам още малко . Навлизам още малко . И изведнъж . . .
-МЕЧКА!
-ЧАКАЙ БЕ! МЕЧКА! НЕ БЪРЗАЙ! НЯМА ОЩЕ МЕЧКА! КО БЪРЗАШ ТОЛКОВА МЕЧКА ДА ВИДИШ?
-Ми кога ще дойде мечката?
-Де да я знам бе? Да не съм бил телеграма ела мечко ще та гръмна? Дай да видим може и да не дойде . И изведнъж виждам , че в гората стана много тъмно и нищо не са вижда .
-Добре ти как виждаш , че нищо не се вижда?
-Аз съм ловджия знам как да гледам бе! Ние ловджиите виждаме когато не се вижда . И не ме прекъсвай щот ще забравя за какво лъжа.... а разправям! И аз навлизам навътре във тъмното , навлизам още малко ... ти не ден навлиза щото ще те цапна! А така ! Пак навлизам аз на вътре и изведнъж . . .
-МЕЧКА!
-Стига с твоите мечки бе! Абе аз имам един патрон ти три мечки ми изкарваш на среща е! Ти ако видиш мечка . . . ама много бързаш да я видиш бе! Ако видиш мечка кой знай какво ще направиш . . . И аз изведнъж виждам , че гората свърши и няма никаква мечка . И виждам един мост и една река . И викам отатък онъз река може да има някоя забравена мечка . И тръгвам по моста за да мина от там . Тръгвам по моста . Вървя по моста , вървя по моста стига до среда и изведнъж . . .
-Моста се счупи и ти падна в реката. . .
-Моста се счупи и ти падна в реката. . . -.- Нали ако бях паднал щях се удавя нямаше съм тука е? о.О Мекча е . .
-Мечка?
-Мечка я!Аз като я видях и . . .
-И?
-И . . . и я гледам. А тя кат ме гледа и . . .
-И?
-И тя ме вижда . По едно време се усетих , че държа пушка в ръцете вдигам пушката и се целя . . . целя са , целя са . . .
-Чакай малко! Защо така трепериш?
-Туй мечка е напрежение , как го мислиш ?
- Ти ако си ще направиш нещо друго! Целя се , целя се и изведнъж пауууллл . . .
-И я уби!
-Аха! Чушки! Ако беше на 10 метра по вдясно направо в главата щях да я шибна тя кат се клати цялата можеш л ида я улучиш? Е ся кат нямам патрон вече веднага се сещам де запретвам ръкави . . .
-Ши са биеш?
-Ш са бия . . . о.О Ша бягам да не ма изяде е . . . Я се бии ти с мечка да видиш как се бие ! Обръщам се и виждам от другата страна . . .
-Мечка?
-Стига с твоите мечки е! Нали ти дадох една мечка отпред , каква мечка ми слагаш отзад?Отзад виждам един глиган с ей такива големи зъби! Кат го видях и . . .
-И?
-И са обърнах да не го гледам! А сега де отпред мечка отзад глиган аз в средата с празна пушка и мечката се приближава по едно време се сещам аз хващам пушката хвърлям е в реката събличам се качвам се на парапета тъкмо да се хвърля и са отказах . . .
-Що?
-Щот са сетих , че не мога да плувам! Взема се удавя заради едно изяждане . . .Ами . . . Станах си аз на моста мечката се приближава на три метра до мен като се изправи на задните си крака ей че като рече оная ти мечка ааан пу
-И та заплю?
-Заплюма я! И аз помислих че иска си играем на плюеница и викам чакай да я заплюя и аз и аз пу и после пак тя птю после аз птю после пак тя птю после пак тя птю аз птю тя птю . . .
-Чакай , чакай и ко стана на края?
-Чакай плюем се още бе! Еееее . . . Чакай да видим ко ще стане де да знам още се плюем . . . Пак те птю аз птю тя птю аз птю . . .
-Добре де ама на края на края . . .
- Аааа накрая аз като се ядосах викам ти ми ма мечко ще ме плюеш ти мене ма е че като я хвана хс едната ръка за двете лапи да не мърда с другата ръка и бъркам в устата да я хвана за опашката да я обърна обратно , другата започвам да я удрям в корема да и изкарам въздуха отпред и отзад , другата вадя една брадва и с другата като извадих теслата . . .
-Чакай е ееееей , колко ръце е ?
-Че колко станаха?
-Ми 5
-Тва е напрежение е колкото мога толкоз ще извадя.

Неактивен Борис

• Потребител
  • Публикации: 1 151
  • Нас. място: Враца, България
  • www.rainbowfishbg.com
    • Rainbowfish - Bulgaria
« Отговор #1246 : сряда, 25 юни 2014 г., 17:45 ч. »
100% съм сигурен, че това е от касетите на Весо Парцала.  :lol:   :drinks:

За да не пускам втори пост, редактирам този.
Смях - Бг Хумор - На Лов За Мечки VBOX7.avi

Неактивен Grey

• Модератор на раздел
« Отговор #1247 : сряда, 25 юни 2014 г., 18:15 ч. »
 Идея си нямам, преди време един приятел ми го даде да го чета.

Неактивен Пеньо

• Активен потребител
  • Публикации: 117
  • Нас. място: София
« Отговор #1248 : понеделник, 30 юни 2014 г., 08:32 ч. »
При пиянско сбиване двама цигулари от филхармонията набили двама боксьори. Сега журналистите се чудят как да отразят събитието - като подем на културата или като упадък на спорта.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. :death:

Неактивен malomir

• Rock'n'Roll аквадемик, аквахолик
  • Aquaportal меринджей
  • Публикации: 6 911
  • Нас. място: Варна
  • Българкият сайт за атерини
    • www.rainbowfishbg.com
« Отговор #1249 : събота, 19 юли 2014 г., 12:54 ч. »
Някъде в Русия...

Неактивен geshi

• Активен потребител
  • Публикации: 1 537
  • Нас. място: Враца
  • Ъ ъ ъ кво пипнах,че тръгна?
« Отговор #1250 : понеделник, 04 август 2014 г., 16:37 ч. »
Надявам се колегата да не е от този форум.

http://www.555.bg/obiava/%D0%B3%D1%80%D0%B5%D0%B5%D0%BD-%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%80%D0%BE%D1%80/esxp?b

Неактивен Boby_

• Цихлидиот
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 3 634
    • Моите аквариуми - описание, снимки и история.
« Отговор #1251 : понеделник, 04 август 2014 г., 16:41 ч. »
Не е луд тоя, дето продава "Греен терор" за 130 лв, луд е тоя, дето ще го купи. ;)  :drinks:
"Там, где торжествует серость, к власти всегда приходят чёрные."
А. и Б. Стругацкие, "Трудно быть богом"

Неактивен Камен

• Активен потребител
  • Публикации: 46
  • Нас. място: Пловдив
  • Аква-басист 2
« Отговор #1252 : вторник, 19 август 2014 г., 09:27 ч. »
Мъж получава SMS: "Иване, късам с теб. Галя."
Той й звъни веднага.
-Защо бе Гале, нали се обичаме?!
- Аз знам всичко!!! Вчера те чух те да говориш по телефона,че от половин година имаш папилома биоцелатум!
-Цихлазома!Цихлазома биоцелатум!
-И лабио сифилитус!
-Лабeо фелатус!
-Иване, аз искам да имам сериозен мъж и деца, а ти имаш венерически болести!
Край! Никога повече няма да разговарям в присъствието на блондинки за аквариумни рибки!
Най-големият враг на акваристиката е Меракът!

Неактивен Виолета

• Осветител
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 954
  • Нас. място: Елин Пелин
« Отговор #1253 : сряда, 20 август 2014 г., 09:42 ч. »
Ей такава риба не бях виждала досега!
https://www.facebook.com/photo.php?v=510892519056812
Искам България ЗЕЛЕНА!

Неактивен malomir

• Rock'n'Roll аквадемик, аквахолик
  • Aquaportal меринджей
  • Публикации: 6 911
  • Нас. място: Варна
  • Българкият сайт за атерини
    • www.rainbowfishbg.com
« Отговор #1254 : петък, 10 октомври 2014 г., 00:10 ч. »
Голяма любоффф...

Неактивен geshi

• Активен потребител
  • Публикации: 1 537
  • Нас. място: Враца
  • Ъ ъ ъ кво пипнах,че тръгна?
« Отговор #1255 : сряда, 22 октомври 2014 г., 00:43 ч. »
Как да пишем правилно?

Наръчник за гладко и правилно писане
1. Не допускай изречения от по една дума. Дразнят.
2. Избягвай фразеологизмите - откак свят светува, те са бита карта.
3. Внимавай да не задръстиш текста с... многоточия.
4. Не ползвай търговски сигли & съкращения и т.н.
5. Помни (винаги), че скобите (дори когато ти се струват необходими) прекъсват нишката на повествованието.
6. Написаното е зграда чийто основи са правописът.
7. Възможно най-рядко поставяй кавички: нищо не “губиш”.
8. Никога не обобщавай.
9. Чуждиците съвсем не са индикация за bon ton.
10. Бъди крайно пестелив откъм цитати. Както казва Емерсон: “Мразя цитатите. Изразявам се със собствени мисли.”
11. Сравненията наподобяват фразеологизмите.
12. Не претрупвай фразата; не повтаряй два пъти едно и също; да повтаряш два пъти едно и също е излишно (под “претрупване” следва да се разбира ненужното разгръщане или обяснение на идея, която читателят очевидно вече е разбрал от самото начало, без повтаряне).
13. Само тъпите копелета се изразяват просташки.
14. Може би не е лошо да бъдеш повече или по-малко конкретен.
15. Литотата е най-великата от изразните техники.
16. Не смесвай висок и нисък стил - както и да ги изтипосаш, няма да стане по-яко.
17. Ако пишеш скучно, турцизмите също няма да ти оправят дереджето.
18. Слагай, запетайките, където им е мястото.
19. Не минавай често на нов ред.
Стига, разбира се, това да не е наложително.
20. Прекалено дръзката метафора е безпомощна като дерайлирал лебед.
21. Между впрочем, употребявай думите правилно, всяка щекотливост може да те провали.
22. Толкова ли не може без реторични въпроси?
23. Бъди кратък и ясен, старай се да съсредоточиш идеите си във възможно най-малкия брой думи, като грижливо избягваш дългите фрази - още повече накъсаните с вметнати изречения между тирета, които неизбежно разконцентрират невнимателния читател, - така че да не допринесеш с твоя начин на изказване за онова в крайна степен наситено и зловредно информационно замърсяване, което без съмнение (и най-вече в случаите, когато става въпрос за текстове, натъпкани с ненужни или лесно избежими уточнения) е една от трагедиите на нашето съвремие, робски подчинено на диктата на медиите, били те електронни или не.
24. Правилната употреба на пълният член може и да ти изглежда най-несъществения проблем, но за много читатели е важен белег за твоят културен статус.
25. Не бъди излишно емоционален! Не злоупотребявай с възклицателните!
26. Ползвайки голям брой деепричастия се излагаш, показвайки, че или превеждаш лошо, или се правиш на забележителен, прибягвайки до не особено типични за твоя език средства.
27. Наричай направо с имената им авторите и персонажите, които имаш предвид, без перифрази. Не забравяй, че още в края на XIX в. така правеше Патриарха на българската литература, когато пишеше златните си страници за Апостола на свободата и останалите.
28. В началото прибегни до captatio benevolentiae, за да спечелиш читателя (ако разбираш какво имам предвид).
29. Всяка завършена фраза трябва да има.
30. И не започвай изреченията със съюз.

Неактивен niki_o

• Активен потребител
  • Публикации: 418
  • Нас. място: Хановер
« Отговор #1256 : сряда, 22 октомври 2014 г., 04:04 ч. »
Това маи от лафче трябва да отиде в правилата на форума :lol:

Неактивен Пеньо

• Активен потребител
« Отговор #1257 : четвъртък, 23 октомври 2014 г., 16:50 ч. »

Неактивен Пеньо

• Активен потребител
« Отговор #1258 : вторник, 28 октомври 2014 г., 18:47 ч. »
Готина мадама минава през пуст, неосветен подлез, срещу нея се задава мъж с широко разперени ръце. Мадамата си казва: "Тоя е тръгнал да ме изнасилва... и ще ме бие! Ама аз що не си спестя боя... и без това ще ме ебе, я да му се хвърля първа на врата! ! ! "
Хвърля се. Чува се звук от счупено стъкло.
Пичът бесен започва да крещи: - "Майка ви да е*а к*рвенска... четвърто стъкло купувам днес!

Неактивен Grey

• Модератор на раздел

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.