Автор Тема: Смехории...  (Прочетено 287205 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен Mitko

• Заслужил потребител
  • Публикации: 1 034
  • Нас. място: Бургас
  • Митака!
Отг: Смехории...
« Отговор #585 : вторник, 11 януари 2011 г., 16:00 ч. »
-Петьо, имаме ли друг шампоан?
-Не! Защо ти е? На този какво му има?
-Ами тук пише ”за суха коса”! Аз моята вече я намокрих.

Две блондинки си вървели и се карали коя да е по средата.

Две блондинки се качили в един асансьор и изведнъж той заседнал!
Едната викала:
Помооооооооооооощ!
И другата викала:
Помооооооооооооощ!
Едната предложила на другата:
- Хайде да викаме заедно.
А, другата казала хайде.
Дружно завикали:
Заедноооооооооооо!

Един човек отива на очен лекар и лекаря го пита:
- Какво ти има, момче?
Той отговаря:
- Нещо съм зле с очите! Не виждам добре надалеко!
Тогава лекаря го завел до прозореца и му посочил Слънцето:
- Това там виждаш ли го?
- Да! Това е слънцето.
И лекаря:
- А ти знаеш ли, че то е на 160 мл. км! Ти колко искаш да виждаш?

Неактивен Lan

• Активен потребител
  • Публикации: 150
« Отговор #586 : вторник, 11 януари 2011 г., 16:08 ч. »
:old:
...

Ха-ха, ти да си срещал някога някъде в интернет виц, който да не е стар?...
По тоя случай и от мен един брадясал:

Геновев бил фермер и отглеждал кокошки. Търсенето на птиче месо и пресни яйца било голямо и работата му потръгнала, птицефермата се разширявала, печалбите растели... изобщо всичко вървяло като по мед и масло.
Но-о... никой не е защитен от капризите на съдбата и прищевките на случайността.
Неочаквано кокошките започнали да измират. Отначало по две-три дневно, после по седем-осем, а скоро вече се тръшкали с дузини... Човекът се видял в чудо и повикал ветеринар, който обаче не открил никакво заболяване, никаква зараза и си тръгнал. От съчувствие на прощаване предложил на фермера да потърси помощ от учените в прочутия университет, който се намирал в близкия – на стотина километра – голям град.
Състоялият се наскоро след това университетски научен съвет взел присърце проблема на нещастния фермер и веднага командировал най-изтъкнатия биолог на университета в птицефермата.
Професорът изследвал кокошките, изследвал храната им, изследвал растящите във фермата и околността растителни видове, търсил отровни гъби, мухъли и плесени, пратил стотици микроскопски, бактериални и дори генетични проби за изследване в университета, но всичко било напразно. След две седмици написал доклад със заключение, че няма биологическа причина за измирането на кокошките и не може да предложи решение на проблема... и си заминал.
От унивеситета изпратили химик.
Светилото на химията изследвал за токсини и канцерогени почвата, водата, въздука, храната на кокошките, но и той не открил нищо обезпокоително. Дори нагазил в сферата на колегите си от катедрата по физика и проверил за радиация, но обиколките му по околните хълмове с гайгера не довели до никакъв резултат, ако изключим здравословното вентилиране на опушените му дробове и вълчия апетит по време на вечерята... След две седмици написал доклад със заключение, че няма причини от химическо естество за измирането на кокошките и следователно не може да реши проблема. И си заминал...
Сега вече и в университета се видели на зор. Умували, мислили и тъй, и инак, но авторитетът на университета бил поставен на карта и затова накрая пратили поредния професор – този път по физика.
Физикът поседял два-три часа с птицевъда на по чашка (или повече… – това не е достоверно документирано), записал си всичко, което му разказал многострадалният Геновев, обещал да се обади веднага щом намери решение и... и той си заминал.
Минала седмица... Минала втора... Когато се изтърколила и третата, фермерът вече не си намирал място от притеснения и тревоги. Вдигнал телефона, поискал да го свържат с познатия му физик и плахо се осведомил дали има някакво развитие по.неговия въпрос.
– О, да! Вече имам решение за вашия проблем – ликуващо го осведомил колегата на Нютон и Айнщайн. – Единственият му недостатък е, че засега работи само за сферични кокошки във вакуум...

И един много, ама наистина много стар от моите любими - ста-а-ри, стари, но за сметка на това дъ-ъ-ъ-лги-дълги полувицове-полуистории с повече или не толкова неочакван край:

Първата американска междупланетна експедиция кацнала на Марс.
Капитанът произнесъл кратка едночасова реч (нали моментът бил исторически – все пак за първи път човешки крак стъпвал на друга планета), в която скромно и дори малко стеснително възхвалил американската нация, американската наука, американската нация, американското знаме, американската нация, американския дух... Накрая екипажът с ръка на сърцето изпял американския химн и тъй като през това време автоматиката била успяла вече да извърши всички необходими проучвания, измервания и сондирания на почвата и въздуха (вода наоколо нямало) и да установи това, което вече било известно – че на планетата няма нито свръхопасни микроорганизми, нито  отровни вещества и газове – всички вкупом слезли от кораба да поразгледат близката околност и да се поразтъпчат след толкова прекарани в тясното корабно пространство месеци...
Когато се отдалечили, внезапно се извила пясъчна буря, а марсианските пясъчни бури са пословично свирепи и опасни и затова екипажът се скрил в една пещера. Бурята вилняла, бесняла, накрая утихнала и хората порядъчно изгладнели се върнали при кораба, но там ги чакала неприятна изненада – ураганният вятър толкова ожесточено бил блъскал и подмятал оставения отворен люк, та го изкривил и усукал така, че в крайна сметка го намерили заклинен в полуотворено положение и не могли да го мръднат ни напред, ни назад. Най-дребният член на екипажа успял да се промъкне вътре и задействал хидравликата, но и това не помогнало.
От нямане какво друго да правят продължили да опитват с блъскане и дърпане да раздвижат люка. Така били погълнати от неравната борба с проклетото нещо, та чак след известно време с изненада забелязали, че наблизо неусетно се е струпала внушителна група марсианци, които ги наблюдавали с интерес, коментирали нещо и весело се смеели. Моментът не бил особено подходящ за контакти и хората сърдито продължили работата си, но по едно време главният инженер не издържал и ядосано креснал на тълпата (макар да знаел, че няма как да го разберат):
– К’во се хилите бе!
За най-голямо изумление на всички най-възрастният марсианец си проправил път през множеството, изтъпанил се най-отпред и отговорил на приличен английски (макар и с ясно доловим марсианско-славянски акцент):
– ‘Ми... смешно ни е – смеем се... Това пречи ли ви?
– Кое ви е толкова смешно? И как така знаете английски?! – пръв се съвзел от шока и си възвърнал дар-словото капитанът.
– Ами преди вас тук идваха едни други от Земята – обяснил марсианецът. – Представиха ни се, че са българи, а на кораба им пишеше: „Българската нация – нация техническа!” (Това го прочетохме по-късно – като научихме езика.) Та те ни казаха, че скоро и вие ще дойдете. Затова ни научиха да говорим и английски – да ни е по-лесно да се разбираме.
– Това добре – не мирясвал капитанът, – но не разбрах кое ви беше толкова смешно!
– Ами и на онези от българската нация им се случи същото, но нали са техническа нация – справиха се много бързо, а вие се щурате и вайкате вече толкова време... Как да не се смееш!
– И как се справиха? – полюбопитствал капитанът с надежда.
Неочаквано марсианците престанали да се смеят, започнали смутено да пристъпват от крак на крак и да се крият един зад друг...
– Какво, не знаете ли? – отчаял се командирът.
– Ами-и... – започнал неуверено говорителят на групата – за знаене – знаем... ама не съвсем. Работата е там, че използваха два инструмента – чука и мамата. Чука го видяхме, ама мамата изглежда беше по-важна, защото само за нея говореха, но ние така и нито я видяхме, нито разбрахме какво е...
О, неразумний и юроде, поради что се срамиш да се наречеш болгарин и не четеш и пишеш на своя език?
Паисий Хилендарски "История славянобългарска"

Разликата между почти точната и точната дума е като разликата между светулката и светкавицата.
Марк Твен

Неактивен Mitko

• Заслужил потребител
  • Митака!
« Отговор #587 : вторник, 11 януари 2011 г., 16:52 ч. »
Една баба пита войник:
- По какво се различават войниците от партизаните?
- Войнците нападат отпред, а партизаните - отзад.
- Аха! Значи моят дядо е партизанин!

Първи урок по кормуване. Инструкторът казва на младата курсистка:
- Добре, добре, за начало не е зле... Но все пак лостът за скоростите е малко по-наляво.

Неактивен Mitko

• Заслужил потребител
  • Митака!
« Отговор #588 : вторник, 11 януари 2011 г., 16:58 ч. »
Направи си сам лимузина.

Неактивен Виолета

• Осветител
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 954
  • Нас. място: Елин Пелин
« Отговор #589 : вторник, 11 януари 2011 г., 22:08 ч. »
Поздравче  ;)

Первая в мире электро гитара сделаная из лопаты
Искам България ЗЕЛЕНА!

Неактивен Denis The Hotstepper

• Активен потребител
  • Публикации: 142
  • Нас. място: София
« Отговор #590 : сряда, 12 януари 2011 г., 09:54 ч. »
Училище. Учителката дава задача на децата да съставят изречение с думичката ананас
Марийка:
- Ананасът е южен плод.
Петърчо:
- Ананасът е много сладък плод.
...Иванчо:
- Тате е алкохолик и изпива всичките пари, а и зимата дойде...
- Иванчо, ти само глупости измисляш - прекъснала го учителката. Къде ти е ананаса в това изречение?
- Чакайте, не съм свършил - казал Иванчо и допълнил: А_на_нас ни се е** майката от студ!

Банална ситуация: връща се мъж от командировка - вкъщи чужд мъж.
- Кой си ти?
- Дядо Коледа!
- А защо си обръснат?
- Хигиена!
...- А защо си гол?
- Топличко е тук!

Неактивен Boby_

• Цихлидиот
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 3 634
    • Моите аквариуми - описание, снимки и история.
« Отговор #591 : сряда, 12 януари 2011 г., 16:42 ч. »
Lupus: Quo vadis, Vulva hypnotica?
Capela Rubra: Ego non sum Vulva hypnotica, ego sum Capela Rubra…
Lupus: Si tu es Capela Rubra, que est tua capela?
Capela Rubra: - O, qua sum Vulva hypnotica!

Това е най-добрият виц на (развален) латински, който знам.  :grin:

"Там, где торжествует серость, к власти всегда приходят чёрные."
А. и Б. Стругацкие, "Трудно быть богом"

• Активен потребител
« Отговор #592 : сряда, 12 януари 2011 г., 16:47 ч. »
Искам, искам те! Искам да ти завъртя главата и да те хвърля в леглото! Искам да ти е много топло, даже горещо! Искам да се потиш и да бъдеш в това състояние цяла седмица. С нетърпение чакам срещата си с теб.
Твой Грип

Срещнали се два грипни вируса.
- Да знаеш вчера каква жена тръшнах в леглото!

Двама лекари си говорят:
- В практиката си само веднъж съм допуснал грешка.
- Каква?
- Излекувах милионер от грип само за две посещения, защото не знаех, че е милионер.

Мъж се разболял от грип.
- Скъпа, ако умра, ще тъгуваш ли поне малко за мен?
- Разбира се, скъпи. Нали знаеш, че плача за всяка дреболия.

Клиент в магазина:
- Трябва ми сигурен будилник.
- Ето, вижте най-новият ни модел! Отначало се включва сирена, после се раздава артилерийски залп, а на лицето ви се плиска кана ледена вода. Ако и това не помогне, будилникът звъни в работата ви и казва, че сте болен от грип.
- Перфектно, ще го купя.

Неактивен Pac

• Био-топчест биролей
  • Модератор на раздел
  • Публикации: 2 017
  • Нас. място: София / Враца
  • Станислав Пац
« Отговор #593 : сряда, 12 януари 2011 г., 22:57 ч. »
Много Луд Виц от Иво Сиромахoв - Шоуто на Слави

Неактивен Pac

• Био-топчест биролей
  • Модератор на раздел
  • Станислав Пац
« Отговор #594 : сряда, 12 януари 2011 г., 23:54 ч. »
Запознават се Джеймс Бонд и Жан Клод Ван Дам:
- Бонд, Джеймс Бонд.
- Дам, Ван Дам, Клод Ван Дам, Жан Клод Ван Дам.

Неактивен Пеньо

• Активен потребител
  • Публикации: 117
« Отговор #595 : четвъртък, 13 януари 2011 г., 01:54 ч. »
Какво е пернишка суровачка? -винкел с пуканки
 :rocknroll:
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. :death:

Неактивен Boby_

• Цихлидиот
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 3 634
    • Моите аквариуми - описание, снимки и история.
« Отговор #596 : четвъртък, 13 януари 2011 г., 13:49 ч. »

"Там, где торжествует серость, к власти всегда приходят чёрные."
А. и Б. Стругацкие, "Трудно быть богом"

• Активен потребител
« Отговор #597 : четвъртък, 13 януари 2011 г., 14:13 ч. »
Как Започват Скандалите

Сяда жена ми до мен на дивана, докато аз превключвам каналите, и ме пита: „Какво има на телевизора?”
Аз казвам: „Прах.”
И скандалът започна....

Докато с жена ми гледаме „Кой иска да стане милионер”, аз се обърнах към нея и я попитах: „Искаш ли да правим секс?”
„Не”, казва тя.
И тогава аз казах: „Това окончателен отговор ли е?”
Тя даже не ме погледна и каза: „Да.”
И аз казах: „Тогава ще се обадя на приятел.”
И скандалът започна....

Жена ми започна да подмята какво иска за подарък за предстоящата ни годишнина:
„Искам нещо лъскаво, което да вдига от 0 до 150 за 3 секунди.”
Купих й кантар за баня.
И така започна скандала....

Като се прибрах снощи вкъщи, жена ми настояваше да я заведа на някое място, където е скъпо. Заведох я на бензиностанцията.

Отидох в Пенсионното да си подам документите за пенсия.
Жената на гишето ми поиска личната карта, за да провери възрастта ми.
Проверих всички джобове, няма я. Явно я бях забравил вкъщи.
Казах на жената, че много съжалявам, но съм си забравил личната карта и ще дойда по-късно.
Жената каза: „Разкопчайте си ризата.” Разкопчах я, и се разкри побеляла къдрава гръд.
Тя каза: „Побелялата коса на Вашата гръд е достатъчно доказателство за мен.” И прие документите ми за пенсия.
Когато си отидох вкъщи, възбудено разказах на жена си какво ми се е случило в Пенсионното и тя каза:
„Трябваше да си събуеш панталоните. Щяха да ти дадат и инвалидност.”
И тогава започна скандала.....

Жена ми и аз отидохме на среща на съучениците.
Аз непрекъснато наблюдавах една пияна жена, поглъщаща питието си на съседната маса.Жена ми попита: „Познаваш ли я?”
„Да,”, казах аз, „Тя е старото ми гадже. Разбрах, че е започнала да пие, след като сме се разделили и оттогава не е изтрезнявала.”
„Господи!”, каза жена ми, „Кой би повярвал, че някой може да празнува толкова дълго време?”
И тогава започна скандала....

Заведох жена си на ресторант. Сервитьорът, по някаква причина, взе първо моята поръчка.
„Донесете ми телешка пържола „а л’англе”, моля.”
Той каза: „А какво ще кажете за „лудата крава”?”
„Ами тя сама ще си поръча.”
И тогава скандалът започна....

Жена ми стоеше гола в спалнята, гледайки се в огледалото. Не беше доволна от това, което вижда, и ми казва:
„Чувствам се ужасно. Изглеждам дебела и грозна. Наистина имам нужда да ми направиш комплимент.”
Аз й казах: „Зрението ти е почти перфектно!”

Неактивен Pac

• Био-топчест биролей
  • Модератор на раздел
  • Станислав Пац
« Отговор #598 : четвъртък, 13 януари 2011 г., 16:27 ч. »
Добра видео компилация с различни инциденти:

http://www.break.com/usercontent/2010/2/13/top-100-accidentes-1732809