Автор Тема: Безгранична наглост или грешка в системата  (Прочетено 17423 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен sensodine

• Активен потребител
  • Публикации: 620
  • Нас. място: Варна
  • My aquarium de Discus
Отг: Безгранична наглост или грешка в системата
« Отговор #90 : сряда, 21 март 2012 г., 19:16 ч. »
Като нищо тези награди който са спечелили да са ги изтъргували във някой от двата форума за акваристика,това дали може да се проследи.Ако и това са направили направо са си за един линч тези наглеци. :diablo:

Неактивен rhyan

• Активен потребител
  • Публикации: 412
  • Нас. място: София
    • My Flickr
« Отговор #91 : сряда, 21 март 2012 г., 19:57 ч. »
Според мен актуална снимка правена за конкурса, или поне между два кръга ще е супер, защото ще стимулира снимащите.
Така хем снимките ще са пресни, хем на участващите ще им е по-голяма тръпката от по-динамичен конкурс.
 На  мен лично конкурс на всеки 2месеца ми е малко муден, ама аз съм с диагноза, та... не съм хич мерило. Иначе аз лично мога всяка седмица да участвам.

Неактивен NikolaV

• Активен потребител
  • Публикации: 199
« Отговор #92 : сряда, 21 март 2012 г., 20:37 ч. »
Признавам си, че прочетох темата малко по диагонал и може да съм изпуснал някое мнение, та сори ако повторя някой...
Измамници, малки душички, дребни терикатчета и подобни винаги винаги е имало, а и ще има. Всяка зашита се пробива, че ако ще зад рибата да топнат "Труд" с ясно видна дата.
Не коментирам правилата на конкурса, каквито и да са. Съветвам Ви обаче да не ги променяте заради такива. Всяка една промяна към по-сложно ще има обратния ефект и може да откаже някой от участие, което не е целта на задачата. Хванете ли такъв - бан, показване на резила в такива теми, ако му имате снимката - слагане на челната страница като крадците в супермаркета и подобни. Но промените ли системата заради такива то значи един вид, че те са победили. Не го правете!

А и не мога да не отчета положителното в цялата работа. Днес се оказа, че съм дръпнал с едно място напред в една класация. Приятна изненада! Чак се сетих за стария виц за посмъртната реабилитация :dance3:

Неактивен Виолета

• Осветител
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 954
  • Нас. място: Елин Пелин
« Отговор #93 : сряда, 21 март 2012 г., 23:17 ч. »
Мда, съгласна съм напълно с НиколаВ. Двамата "автори" са наказани, а правилата наистина не виждам защо да ги усложняваме. Самият факт, че имаме такъв конкурс вече 19 кръга, т.е. повече от 3 години, е достатъчно показателен.
Искам България ЗЕЛЕНА!

Неактивен Stas

• Aquaportal мениджър
  • Публикации: 1 554
  • Станислав Бояджиев
« Отговор #94 : четвъртък, 22 март 2012 г., 01:33 ч. »
Да, може би това е разумно. В крайна сметка рискът да бъдеш разкрит и съответните последствия са достатъчна причина да не се опитваш да мамиш.

Явно вече измамите ще се откриват все по-лесно, а и всички потребители биха могли да помогнат в това отношение.

Неактивен malomir

• Rock'n'Roll аквадемик, аквахолик
  • Aquaportal меринджей
  • Публикации: 6 911
  • Нас. място: Варна
  • Българкият сайт за атерини
    • www.rainbowfishbg.com
« Отговор #95 : четвъртък, 22 март 2012 г., 05:44 ч. »
Винаги когато сме дискутирали нещо за форума, съм се водил от правилото, че колкото повече разместваш нещо, толкова повече си остава същото. Аз също съм за да не пипаме нищо. Имаме си работещ конкурс, с малко разправии всеки път-нормално:
Много хора-много мнения. Няма как всички да сме на един акъл. Появили се двама тарикати-майната им. Много време им отделихме. Форума ще си върви без тях.
Ае наздраве и да вървим напред. Няма какво да се връщаме назад.

:drinks:

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.