Опааа
От колко мноого време не съм си обновяала профила, че направо съм си за бой.
На този етап съм си с трите аквариума, но и на трите се попромени съдържанието. Нека да започна с най-големия ми. От там старите манакапурота едно по едно си заминаха. Много ми беше тежка загубата им, но нали съм тъпа и упорита, пак такива си взех, само че са от Райковите

Взех си 5 дребуса, едната много бързо даде фира, но останалите ми изглеждат много добре. Ето това се казват скаларии: постоянно са в края на аквариума където съм аз, гонят ми пръста като го мърдам пред стъклото, а като отворя да ги храня, имам чувството, че ще изкочат от аквариума за да си вземат манджа първи, а и се чува едно специфично мляскане, което ми бе много познато от преди десетина години. Много им се радвам

Ето ви една снимчица:

Аквариум номер 2 също претърпя промени. Страстта ми към рачетата изстина и в момента в който Пламен спомена че си търси рачета - отидаха при него. Май е време и той да си покаже творението

Та освободи се аквариумчето, а аз се бях запалила по килита... и те нещата се наместиха. Благодаря на Ники

А и май заради него тръгнах да си обновявам и профила, за да му покажа хубавците му как си живуркат при мене

А относно третия аквариум - и там раците си намериха нов дом (при Ертан) и буквално за една вечер там се настаниха няколко вернерита и фрукатоси. А в малко по-късен етап изкочи и едно бебе кили

Та това е около мене в последната повече от половин година