Автор Тема: Един въпрос имам за Микрогеофагус рамирези  (Прочетено 2468 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен famoza7

• Активен потребител
  • Публикации: 48
Здравей те !!! От скоро имам една двойка Микрогеофазис рамирезис и страшно мног ми харесват.Двете рибки се разбират много добре,явно ще се получи много добра двойка от тях.

Въпроса ми е следния :-[  Когато ги купих от магазина ми казаха да им дам нещо,за да станат по пъстри и по оцветени.Само че забравих какво ми казаха да им давам.Помня че нещо звучеше,като "синио-спиралус" или нещо подобно като име :-[  да ли е някакъв вид храна или препарат,не зная.Проблема е че не мога да си спомня какво ми каза човека да им дам,за да станат по-пъстри цветовете им :-[

Вие знаете ли какво се дава на този вид цихлиди,за да станат по наситени цветовете им ?

Неактивен Mitko

• Заслужил потребител
  • Публикации: 1 034
  • Нас. място: Бургас
  • Митака!
Отг: Един въпрос имам за Микрогеофагус рамирези
« Отговор #1 : неделя, 27 май 2012 г., 12:16 ч. »
Да, има такива храни за по-добро оцветяване, примерно Tetra Pro Colour, питай в магазина и ще те насочат.

Неактивен famoza7

• Активен потребител
  • Публикации: 48
« Отговор #2 : неделя, 27 май 2012 г., 12:32 ч. »
Митак :D  Да ли ще има ефект от тази храна на фирмата "Тетра" ??? Пробвал ли си с нея ?

Неактивен spirtomer

• Регистриран потребител
  • Публикации: 2
  • Нас. място: София
« Отговор #3 : събота, 02 юни 2012 г., 22:02 ч. »
Аз ползвам Tetra Rubin омесена с Tetra Min вече една година (т.е. от както имам аквариум). Не знам дали щяха да бъдат по-обезцветени ако използвах друга храна, затова ще сложа една снимка да прецените сами. Аз лично съм доволен от цветовете им.

Неактивен jesi

• Активен потребител
  • Публикации: 127
« Отговор #4 : сряда, 06 юни 2012 г., 10:04 ч. »
 Рибата ти е добре оцветена но не е зле да и дадеш и малко по високо протеина храна да кажем малко гранули  за дребни цихлиди. Само с люспи  цихлиди не се гледат  па макар и джуджета. Приема добре и тубифекс но не е много добра идея за постоянно хранене. Всяка реномирана фирма за храни  разполага с храна на люспи  и такава на  гранули  а избора на Тетра е повече от добър ,но има и чешки  и полски такива  фирми на по ниски цени. Стартовите гранулати за  млади дискуси  с оцветяване в червено са   най добрият вариант като  успоредно с това  си даваш и твоята  комбинация  от люспи на  тетра.

Неактивен ogogogo

• Активен потребител
  • Публикации: 716
  • Нас. място: софия
  • Огнян Пеев
« Отговор #5 : сряда, 06 юни 2012 г., 21:17 ч. »
Семейният живот така закалява мъжа, че той престава да се бои от задгробния.

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.