Соленоводна акваристика > Вашите соленоводни аквариуми
План за морски аквариум (1600 литра)
marzelanbg:
да това е лошо че има голям коралов риф и няма да мога да слагам корали ;).Но ще компенсираме със много риби.Аз не разбирам грам от морски риби ще ми е интересно да ми препоръчате някой видове.Във каталога на даденя сайт по горе ги има почти всички във наличност.
tonik999:
клоунчета зелен хромис той се гледа доста лесно попчета дамсели ако исакш пробвай и със по трудни риби но може би ще са ти трудни клоуни и дамселите май са най лесните и хромисите.Аз сега такива имам.
marzelanbg:
Проблем ли ще е когато се вкарат диви рибки от океана директно и после ми казаха че ще се слага океанска вода за стартирането на аквариума.Няколко снмки направени от мене от рифа.Много лошо качество но постояно ми се потеше камерата
Rama:
Морските рибки в аквариумите по целия Свят са диви с много малки изключения. Просто гледаш да имат известна съвместимост :grin:.
tonik999:
Не мисля че ще е проблем те всички идавт от там освен някой видове клоуни който се развъждат а и щом ще сипваш от океана вода няма да имаш проблеми.Е и аз да живях там да си ги ловя а тука толкова пари даваме.
Навигация
Преминаване към пълната версия