Други > Фотоконкурси

Конкурс за снимка на аквариумни обитатели - XXVIII кръг (класиране)

(1/2) > >>

Boby_:
Представяме ви класирането в двадесет и осмия кръг на конкурса за снимка на аквариумни обитатели:Победител: Boby_
Оценка: 8,2500
Заглавие: Синьо кадифе


Второ място: rhyan
Оценка: 8.0000
Заглавие: Шок и ужас


Трето място: jecho.kolev
Оценка: 6,8000
Заглавие: Пижами на райета


Можете да видите цялото класиране ТУК, а коментарите на гласувалите - ТУК.


Благодарим на всички участници и гласували!

Вече можете да коментирате участниците, класирането, гласуването и всичко друго, свързано с конкурса.Екипът на AQUAPORTAL.BG

Pac:
Честито, Боби! Определено твоята снимка беше най-добрата в този кръг, хубаво, че гласуващите са били на същото мнение. :)
Аз май не направих правилен избор на снимка, с която да участвам, но не съжалявам. Това беше последната снимка на тази риба, защото няколко дни след като я снимах умря по неизяснени причини.

nikan:
Честито на победителите,а и на всички които се престрашиха да участват :drinks:,аз лично съм доволен от моето класиране,а и ми е за  прощъпулника на фотоконкурс изобщо(отскоро снимам)знам че снимката ми е "прегорена" но има движение в нея затова прецених че може да участва  :)

jecho.kolev:
Благодаря на всички за подкрепата ! :drinks:


Борис:
Честито и от мен на победителите. Аз този път не пуснах снимка за участие, защото реших да гласувам за участниците и се надявам да са доволни от моите оценки.Имам едно питане към Екипа на Аквапортал - Възможно ли е да помислите върху правилата за участване и гласуване. На мен примерно ми се иска хем да пусна снимка за участие, хем да гласувам за другите участници, а това няма как да стане в един кръг. Ако реша да участвам, се въздържам от гласуване, ако реша да гласувам не мога да пусна снимка за участие.

Благодаря за разбирането ви!

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

Преминаване към пълната версия