Други > Фотоконкурси
Конкурс за снимка на аквариумни обитатели - XXVIX кръг (класиране)
(1/1)
Boby_:
Представяме ви класирането в двадесет и деветия кръг на конкурса за снимка на аквариумни обитатели:
Победител: karrenrex
Оценка: 7,8750
Заглавие: Под прикритие
Второ място: Стас
Оценка: 7,5000
Заглавие: -
Трето място: Pac
Оценка: 7,0000
Заглавие: Фен на Eiffel 65!
Можете да видите цялото класиране ТУК, а коментарите на гласувалите - ТУК.
Благодарим на всички участници и гласували!
Вече можете да коментирате участниците, класирането, гласуването и всичко друго, свързано с конкурса.
Екипът на AQUAPORTAL.BG
Boby_:
Много рехаво участие този път. Снимките в тройката горе-долу съвпадат с моето мнение, макар че ми се щеше ароуаната на Оги да влезе сред призьорите - може би за сметка на трихогастера на Pac (нищо лично).
При положение обаче, че броят на гласувалите едва-едва надхвърли този на участниците, няма какво повече да искаме от класирането.
Интересът към конкурса в момента е рекордно нисък. Мислим да разредим кръговете, като следващият ще е в неопределен бъдещ момент. Няма смисъл само да си губим взаимно времето, щом не искате да участвате и да гласувате.
karrenrex:
Благодаря на гласувалите! Радвам се, че са оценили идеята ми :drinks:
Жалко обаче, че са били толкова малко. Каквото и да решите, надявам се, че все пак няма да прекратите конкурсите изобщо.
dimova_19:
Честито но победителят, а на останалите успех в следващият конкурс! :)
Там мога и аз да взема участие! ;)
rhyan:
Доста слабо наистина. Напоследък нямам време за снимане (изобщо, не само на рибетата), та и аз не можах да участвам с нещо ново, а не искам със старо.
Искаше ми се да има още коментари под снимките, но уви твърде вяло напоследък.
Навигация
Преминаване към пълната версия