Други > Фотоконкурси
Конкурс за снимка на аквариумни обитатели - XXX кръг (класиране)
Boby_:
Представяме ви класирането в тридесетия кръг на конкурса за снимка на аквариумни обитатели:
Победител: jecho.kolev
Оценка: 8,5667
Заглавие: -
Второ място: ogogogo
Оценка: 7,7000
Трето място: azsam222
Оценка: 7,4000
Можете да видите цялото класиране ТУК, а коментарите на гласувалите - ТУК.
Благодарим на всички участници и гласували!
Вече можете да коментирате участниците, класирането, гласуването и всичко друго, свързано с конкурса.
Екипът на AQUAPORTAL.BG
Boby_:
Искам първо да благодаря на всички участници и гласували! Конкурсът е една хубава наша традиция и се радвам, че успяхме да проведем и този кръг, макар и при по-нисък интерес. Надявам се, че ще успеем да организираме още няколко кръга тази година! :drinks:
Честито и на призьорите! Първите две места са заслужени и очаквани. Малко ме изненадва третото, но и там гласувалите имат своите основания да класират високо тази снимка. :)
azsam222:
Честито на победителите! Заслужихте си местата.
Грабвам фотоапарата и почвам да снимам за другия конкурс :D
Виолета:
--- Цитат от: azsam222 на понеделник, 05 януари 2015 г., 10:45 ч. ---
Честито на победителите! Заслужихте си местата.
Грабвам фотоапарата и почвам да снимам за другия конкурс :D
--- Край на цитата ---
Това да се чува! :)
Честито на победителите, съвпадат с моите фаворити.
svgnsali:
Честито на победителите и от мен!
За първи път участвам в какъвто и да е било конкурс. Голяма тръпка, въпреки че не съм имал никакви очаквания. Не е лошо да си на последно място, но се радвам, че не съм там :grin:
Техниката и уменията на ЗКУ (зад кормилно устройство :grin: ) си казаха своето.
Сигурно си има причина, но се изненадах задето не мога да гласувам за другите колеги. А, сериозно, щях да бъда обективен. И факта, че не се вижда кой колко е дал. Но както и да е, това е за добро, спестяват се неприятни коментари "а тоя дет нищо не разбира ми е дал..."
Благодаря на всички гласували. И дано, за напред, да има повече снимки..
Навигация
Преминаване към пълната версия