Рибки > Африка

Видове за 150л аквариум

(1/1)

asito:
Здравейте.Да препоръчате видове и брой риби от всеки вид.Дължина на аквариума-80см.Харесах си лифалили май бяха,та към тях да се добави нещо.И откъде във Варна може да се снабдя с варовикови камъни -по порести,на дупки.Някой от Варна ако продава два ,три съвместими вида цихлиди за 150л може да купя .Гледам страшно много видове има,та малко ми е объркващо.Ми това е.Ако има останали цихлидари нека се включат.Във фейсбука-умряла работа откъм отговори,дано тука не е така.

k_panayotov:
Гледал съм лифалии с мбуна , ама в доста по голяма аква и с разпределена агресия, ще не пробваш с малки американци като рамирези , апистограми, крибензиси и нещо такова.

asito:
апистограми,рамирези и крибензиси въобще не ги харесвам :)

k_panayotov:
Пробвай тогава с аулонокари, ама за тоя обем вземи един вид , най много два, за жълт цвят баенши, за син стюардгранди или синьо али. Сложи му яка филтрация и можеш да събереш общо 12-13 парчета. Успех!

asito:
Мерси.Свързах се с един човек от Варна дето е развъдил няколко вида,явно разбира от цихлиди,та с него ще спретнем нещо.Филтрацията е ок-два външни филтъра,евентуално и вътрешен може да сложа.

Навигация

[0] Индекс на публикациите

Преминаване към пълната версия