Автор Тема: Профилът на SRibarov  (Прочетено 10114 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен gog82

• Активен потребител
  • Публикации: 20
Отг: Профилът на SRibarov
« Отговор #45 : сряда, 20 януари 2010 г., 23:07 ч. »
Мноооого мерси за инфото, наистина трябва да се поразхода да поразгледам за да се поизяснят нещата (поне малко). Някакви магазини да препоръчата. Чух някъде ,че имало около халите някакъв голям, и май някакъв дискус ли беше не съм сигурен
Поздрави.

Неактивен sribarov

• Активен потребител
  • Публикации: 30
  • Нас. място: София
Отг: Профилът на SRibarov
« Отговор #46 : петък, 02 април 2010 г., 20:35 ч. »
Здравейте, отдавна не бях писал нищо, но това е, защото нищо съществено не се беше случвало. До вчера. Като се прибрах вкъщи следобед ме посрещна страшна картинка - водата беше мътна и нещата изглеждаха много зле. Водораслите, които се бяха доста поразпространили, бяха почнали масово да загниват и се наложи да ги разчистя. След като разчистих, открих, че имам малки охлювчета. Явно все пак охлювите могат да се размножават в аквариум, въпреки противоречивите сведения по въпроса. Аз лично открих 2 "бебета" около 2-2,5 мм. Изглеждат жизнени и пълзят навсякъде. Дано някой не ги изяде. Между двугото нещата изглеждат вече добре - няма жертви, а водата се избистри и е в норми. Явно съм го хванал навреме.
Keep your mind open!

Неактивен Виолета

• Осветител
  • Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 954
  • Нас. място: Елин Пелин
ЧРД! Профилът на SRibarov
« Отговор #47 : понеделник, 12 април 2010 г., 22:15 ч. »
Стойчо, честит рожден ден!
Да си жив и здрав, да "отгледаш" красиво морско кътче и да ни го показваш по-често!
 :drinks:
Искам България ЗЕЛЕНА!

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.