Други > Фотография
Постване на снимки във форума
Благой:
Eто един сайт, на който може да се качват снимки, работата с него е много лесна:
http://photobucket.com
Снимка за ориентация:
Интересуват ви полетата които съм отбелязал с червен квадрат.
До банера на който пише:
ORIDIAN
For contact click here!
Се намира блока за качване на снимки.
Клика се на бутона Browse...; и се избира снимката от PC-то ви.
Може само една снимка да се качва, може две, а може и три едновременно.(Може и до 100 снимки на веднъж да изберете, за целта трябва да кликнете на Uploading lots of files? Use our bulk uploader ? )
След като сте посочили снимките от PC-то ви, кликате на синия бутон Upload.
Снимките ви ще започнат да се качват.
След като се качат ще ви се отвори страница:
Тук може да подпълните полетата:
Title-Заглавие
Description-Oписание
за снимката.
Ako сте ги подпълнили кликате на синия бутон save and continue.
Ако не ви се подпълват тези полета просто ги оставете празни и кликнете на сивия бутон return to album
Koeто и от двете да сте избрали ще се върнете на тази страница:
Като под блока за качване на снимки ще виждате току що качените от вас снимки.
Ще ги виждате малки, като под тях има четири полета (които съм отбелязал с червен квадрат на снимката):
Email & IM-ako желаете да я изпратите на приятел по електронната поща.
Direct Link-директен линк
HTML Code-за влагане в интернет страницата ви
IMG Code-това е полето което ви интересува, за да покажете снимката във форума.
Само трябва да кликнете в полето или на надписа "IMG Code" и автоматично ще бъде копиран адреса заедно с таговете.
Ще видите надпис Copied, както се вижда на горната снимка.
Ако сте започнали да пишете нова тема или просто искате да пуснете отговор със снимка, отваряте си нова тема или кликате на бутона "ОТГОВОРИ" и в полето за писане:
Давате десен бутон и избирате "Paste" (може и с клавиши Ctrl+V).
Това е всичко което е необходимо за да пуснете снимка във форума.
Надявам се не съм го обяснил много сложно, работата със страницата е много лесна :) .
:beer:
П.П. Това съм го писал преди доста време, има леки промени в сайта. Ще се постарая да актуализирам нещата.
Boby_:
Има промени, да. Досадни. :) Ленатата с линковете под всяка снимка не се вижда вече постоянно, а само при минаване с мишката над снимката, което затруднява копирането на линковете. :)
От друга страна позволеният максимален размер на изображенията е увеличен на 1024х768 или 1мб размер на файла.
Благой:
Лентата с линковете може да се вижда постояно. Има поле optios и от него се избира да се вижда постояно. :)
Boby_:
--- Цитат от: Благой на събота, 06 декември 2008 г., 13:23 ч. ---
Лентата с линковете може да се вижда постояно. Има поле optios и от него се избира да се вижда постояно. :)
--- Край на цитата ---
Еее, златен си! :) Който не гледа, трябва някой друг да му показва такива неща. :)
ogogogo:
Тук реда е същия но май е по-добре всеки да си избере.
www.imgshare.eu
Навигация
Преминаване към пълната версия