Полезно > Въпроси на начинаещи акваристи
Да разбием няколко мита в акваристиката
Julyan:
Да попитам в тази обща тема- по колко време държите нови рибки в карантинен аквариум? Условията в него, предполагам, са същите, като в общия- въздух, температура, състав на водата и т.н.?
Предварително благодаря. Начинаеща съм.
tomatomov197:
--- Цитат от: Julyan на понеделник, 09 януари 2012 г., 12:07 ч. ---
Да попитам в тази обща тема- по колко време държите нови рибки в карантинен аквариум? Условията в него, предполагам, са същите, като в общия- въздух, температура, състав на водата и т.н.?
Предварително благодаря. Начинаеща съм.
--- Край на цитата ---
По принцип би трябвало да има карантинен съд със същите условия като основния и да прекарват там новите обитатели повече от месец - два . Само дето се съмнявам някой да го прави това :) Лошото е , че и търговците не го правят и работата е малко на късмет .
Pac:
Повече от месец - два, не знам, ама със сигурност някои търговци минават рибите си през карантина. Аз лично никога не съм имал карантинен аквариум, но и избяхвам да пазарувам от съмнителни места.
Genapa:
Здравеите имам няколко вупроса относно какъв телевизор да си взема ?
Спрял съм се на Samsung или LG :
Нямам кой знае какво понятие но искам да е на супер цена от порядъка до 500€ и да има възможно всички възможни функкции..
W-Lan, HD Reciever ,C ...
С 2 прости думи да смъквам торент филми и да мога да ги гледам на телевизора при положение че имам и малък лаптоп.
Трябва ми нещо ориентировачно
Благодаря на отзовалите се .
malomir:
Май си объркал форума приятел... :)
Или най-малкото, раздела.
Навигация
Преминаване към пълната версия