Рибки > Цихлиди (Cichlidae)

Нов аквариум с малавийски хищници в софийския зоопарк

<< < (2/18) > >>

Rama:
Радвам се, че пускането на първите обитатели вече е факт   :clapping:!
Тъй като съм редовен посетител на Зоопарка, ще ги наблюдавам редовно и разбира се ще помагам за тяхното благополучие. Тези риби са доста впечатляващи и експозицията ще бъде една от най- интересните.
Аквапортал продължава да громи старата БГ традиция - да се говори, че нещо трябва да се прави и всеки да очаква друг да го свърши  :grin:. Поздрав за цихлидарите  :drinks:!

NJB:
 Поздрав за цихлидарите, е това ми хареса, Guns N' Roses - November Rain

Виолета:

--- Цитат от: Boby_ на събота, 10 март 2012 г., 18:24 ч. ---
Лично аз очаквам с нетърпение новото осветление, което ще спомогне тези прекрасни риби да покажат истинските си цветове.

--- Край на цитата ---

Малко търпение, ще има ново осветление.
Да им завиди човек на тези риби - след като са се завирали на тясно, сега се ширят в истинско езеро. Яд ме е, че се разминахме с малко днес, половин час след като съм си тръгнала рибите вече са били в новото си жилище.

Пеньо:
БРАВО!
До сега всеки път, когато минех покрай този аквариум, си мислех какъв потенциал отива на вятъра. Първия слънчев ден отивам с детето да го видя.
Поздрави!

nikiK:
Страхотна инициатива, поздравления за екипа осъществил този проект!! :drinks:
Сигурен съм, че заедно със соленоводния, този аквариум ще бъде основната атракция в залата и ще заинтригува голяма част от хората и бъдещи акваристи.
За останалите фенове на тези Африкански цихлиди, ще бъде голямо удоволствие да помагаме с каквото можем, включително и с някои риби за попълването на колекцията! :up:

Навигация

[0] Индекс на публикациите

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница

Преминаване към пълната версия