AQUAPORTAL.BG - акваристика, аквариумни рибки, аквариумни растения и всичко останало!

Други => Фотография => Фотоконкурси => Темата е започната от: Boby_ на сряда, 08 януари 2014 г., 14:10 ч.

Заглавие: Конкурс за снимка на аквариумни обитатели - XXVIII кръг
Публикация от: Boby_ на сряда, 08 януари 2014 г., 14:10 ч.
Постоянен конкурс на AQUAPORTAL.BG за снимка на аквариумни обитатели - XXVIII кръг!

Обява
От 8-ми януари 2014 г. официално започва двадесет и осмият кръг на постоянния конкурс на AQUAPORTAL.BG за снимка на аквариумни обитатели. Заявки за участие ще се приемат до 26-ти януари включително. Преди да изпращате снимки за участие, моля, запознайте се с ПРАВИЛАТА (http://www.aquaportal.bg/forum/index.php?topic=494.0) на конкурса. Кандидатстването за участие става чрез изпращане чрез електронна поща на адрес konkurs@aquaportal.bg или чрез лично съобщение с тема "Конкурс" до Boby_ (http://www.aquaportal.bg/forum/index.php?action=pm;sa=send;u=3).


Ето няколко важни ограничения:Пожелавамe успех на всички участници!

Можете да видите победителите от предишните кръгове в постоянния конкурс на AQUAPORTAL.BG за снимка на аквариумни обитатели ТУК (http://www.aquaportal.bg/forum/konkurs/hof.php).

Моля ви, когато изпращате снимките, задължително пишете потребителското си име от форума. Ако не мога да разбера на кой потребител е снимката, направо ще дисквалифицирам съответния кандидат.
Заглавие: Отг: Конкурс за снимка на аквариумни обитатели - XXVIII кръг
Публикация от: Boby_ на неделя, 26 януари 2014 г., 11:07 ч.
Срокът изтича довечера и този път няма да го удължаваме, защото има няколко страхотни снимки, предостатъчни за силен кръг. Все още имате време да се включите и вие! :)