Автор Тема: reef  (Прочетено 26793 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен Kratun

• Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 219
  • Нас. място: Силистра
  • Аз говоря бавно...те ма мислат прос
Отг: reef
« Отговор #45 : петък, 08 април 2011 г., 15:41 ч. »
Marrio31 е отговорил на въпроса с каква техника снима. Това е в началото на темата и нямам основание да се съмнявам в авторството на снимките. От друга страна - очевидно не желае да публикува снимки на целия аквариум и това си е негово право.
"Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockovitsa. Бест регардс!"
http://www.youtube.com/watch?v=jEp2jSD4xKc

Неактивен marrio31

• Активен потребител
  • Публикации: 51
« Отговор #46 : петък, 08 април 2011 г., 23:01 ч. »
хехе,тук голяма дискусия се е заформила :)  който иска да вярва,че снимките са мой който  иска да не вярва,нямам намерение да доказвам на никой нищо,снимка на целия аквариум ще пусна ако реша,но най-вероятно повече никакви снимки няма да пускам ;)

Неактивен Stas

• Aquaportal мениджър
  • Публикации: 1 554
  • Нас. място: София
  • Станислав Бояджиев
« Отговор #47 : петък, 08 април 2011 г., 23:04 ч. »
Това пък защо!?

Неактивен Geri

• Активен потребител
  • Публикации: 800
  • Нас. място: Несебър
« Отговор #48 : петък, 08 април 2011 г., 23:11 ч. »
Eeeee! Ти пък сега значи....! Не се впрягай така.  :sorry:
Всички харесваме снимките ти, а това че не си пуснал на целия аквариум - голяма работа. Ще дойде момент когато ще решиш и ще ни го покажеш.

п.п. Чувала съм (чак в Несебър), че е много хубав! :wink1:
500l Paludarium               
350l S.A. - Rio Nanay          
330l S.A. - Blue Diamond Discus

Неактивен alexmit

• Активен потребител
  • Публикации: 290
« Отговор #49 : събота, 09 април 2011 г., 13:40 ч. »
хехе,тук голяма дискусия се е заформила :)  който иска да вярва,че снимките са мой който  иска да не вярва,нямам намерение да доказвам на никой нищо,снимка на целия аквариум ще пусна ако реша,но най-вероятно повече никакви снимки няма да пускам ;)

Брей, и това само че някои се усъмнил ....  ??? ЧОВЕК НЯМА ЛИ ПРАВО ДОРИ ДА СЕ УСЪМНИ, или всичко винаги трябва да приемаме на доверие ???  :dontknow:  Изборът ВИНАГИ си е бил само твои, аз лично не искам да ми доказваш нищо - жив и здрав , ако беше пуснал целия аквариум-добре, ако ли не - все ще го преживея  :D  :crazy: Ако искаш да се сърдиш - ПАК СИ Е ТВОИ ИЗБОР ,  някои искат да видят още снимки - не им причинявай това,ами постни още хубави снимки . Иначе язък за аквариумчето ако сам си го гледкаш  :)

Неактивен marrio31

• Активен потребител
« Отговор #50 : събота, 09 април 2011 г., 15:32 ч. »
ами какво да ти кажа..много малко ум се иска за да чукнеш на линка с видеото което съм постнал и да видиш че ника в istock съвпада с този тук,странно нали,това на мен лично би ми било достатъчно да се обедя в авторството на снимките и да не пиша глупости в темите на хората,странното е че модератор от сайта дори толерира подобно отношение :clapping:

Неактивен Divane

• Активен потребител
  • Публикации: 1 016
« Отговор #51 : събота, 09 април 2011 г., 17:04 ч. »
Марио, впрягаш се за глупости.. Нещо напоследък хората много изнервени?! Що така?! :dontknow:

Неактивен Kratun

• Aquaportal мениджър
  • Публикации: 2 219
  • Нас. място: Силистра
  • Аз говоря бавно...те ма мислат прос
« Отговор #52 : събота, 09 април 2011 г., 17:19 ч. »
Никой, нищо не е толерирал. Един от хората, които разгледаха снимките се усъмни в авторството им.
NikolaV и Rama, а на по-късен етап и аз - всички се изказахме в полза на автора marrio31 и не виждам никаква трагедия в цялата работа.
Темата е създадена от доста време, всички харесаха снимките ти, а после лично помолих за още снимки и правото да ги публикувам на сайта.
Авторът не е пожелал да постне снимка на целия аквариум - приемаме го. Позволеното - позволено. Не пожеланото - такова е.
Спираме с темата до ново и единствено положително развитие. Не мога да допусна, че зрели хора ще си опъват нервите с подобни реплики. Предполагам, че изложих позицията си разбираемо, нали?
"Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockovitsa. Бест регардс!"
http://www.youtube.com/watch?v=jEp2jSD4xKc

Неактивен hanuman

• Активен потребител
  • Публикации: 237
  • Нас. място: Варна
« Отговор #53 : събота, 09 април 2011 г., 22:57 ч. »
Аз мисля, че марио няма какво да доказва, нито пък е длъжен да показва целия си аквариума. Така, че подобни коментарите са абсолютно излишни.

Неактивен Divane

• Активен потребител
« Отговор #54 : неделя, 10 април 2011 г., 00:40 ч. »
Хюман, и си прав, и не си. Не всеки знае кой е Марио,как снима и какъв му е аквариума. Нормално е хората както да имат желание да видят всичко,така и да се усъмнят като видят снимки с печат за сток фотография. Не виждам обаче защо това трябва да изнервя някого и да се държи по този начин.
Аз например също познавам Марио и съм виждала снимки на рибките и коралите му,но никога не съм виждала снимка на цялостната визия на аквариума и ще ми е интересно да сподели. Дали ще го направи за да зарадва феновете си или ще се врътне обиден - негова работа.

Неактивен NikolaV

• Активен потребител
  • Публикации: 199
« Отговор #55 : неделя, 10 април 2011 г., 07:31 ч. »
Диване, изобщо не става въпрос дали иска някой или не иска да си покаже целия аквариум. Става въпрос за обвинение за нещо, за което няма абсолютно никакви доказателства. Или по-скоро единственото доказателство е - "аз не мога така, значи е невъзможно". Това е всъщност, което ме подразни.
Ако някой напише за твоите снимки, че се съмнява, че са твой, ти как ще се почустваш?

Неактивен Divane

• Активен потребител
« Отговор #56 : неделя, 10 април 2011 г., 10:09 ч. »
Никола, естествено,че ми се е случвало! И в никакъв случай не ме е подразнило. Не всички хора се занимават с фотография,нито пък са запознати с фото-хобистите в България. Когато се изпадне в подобна ситуация,може да се обясни без дразги и нерви.

Неактивен NikolaV

• Активен потребител
  • Публикации: 199
« Отговор #57 : неделя, 10 април 2011 г., 13:43 ч. »
Може и да си права. Мене не са ме обвинявали в подобно нещо (за мое съжаление  ;) ) и нямам опит и наистина съм реагирал прекалено остро може би...
Идеята ми беше друга, но както и да е...

Неактивен камен_chochev

• Активен потребител
  • Публикации: 204
« Отговор #58 : неделя, 10 април 2011 г., 14:04 ч. »
Браво - перфектни снимки! Ама reef не виждам, пък и май няма да видя, както и всички останали. А вместо да се сърдиш, че някой се е усъмнил в авторството ти, го приеми като комплимент. А дали ще пуснеш снимки на целия аквариум си е лично твоя работа, все някак ще го преживеем. А когато видях първите аквариуми на Divane, реших, че е абсурд някой в Бг да ги е направил, но  :bow:  това не значи, че тя трябва да ме съди нали?

Неактивен marrio31

• Активен потребител
« Отговор #59 : неделя, 10 април 2011 г., 14:46 ч. »
ами зависи какво точно си и написал на диване :)  я и напиши че се гъбарка с хората или че снимките дето е постнала са гепени от нета(крадени) повярвай ми ще останеш доволен от прочетеното :dance3:  и ще е абсолютно права,никой няма право да обвинява някого без доказателства

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.