Автор Тема: моят по-голям 400л-ов риф!  (Прочетено 3721 Пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглеждат тази тема.

Неактивен sano-pets

• Активен потребител
  • Публикации: 19
  • Нас. място: Ботевград
    • REEF.BG
моят по-голям 400л-ов риф!
« : понеделник, 11 февруари 2013 г., 15:16 ч. »
Здравейте отново,
най-накрая и аз да се по-оголемя !!!
В началото на януари напълних с малко сол още един гьол - дисплей 130/50/50 см и съмп около 130л, като има няма го налях с около 400 литра. Взех го втора употреба ( но все още запазен ) и  работещ и за 15 дни амоняка му падна на безопасни нива но все още не бързам да го зарибявам! Ще пренасям животните и камъните от стария - но по-нататък!
Подкачаща помпа боиу ( втора употреба ) 3000л/ч, скимер TMC v2 400  пак секънд хенд, ще мисля за друг по нататък,  ще взимам и реактор с пелети, ще му сложа и карбон реактор. Духалките са ми пак китайски - сън-сън една 5000л /ч, другата 3000л/ч - за вортекс само мога да си мечтая!!!
За сега ще светя с 4 х 54 вата т5 силвания - две коралстар и 2 по 10 000келвина . Сега съм само със сините. Тялото си го направих сам- малко е аматьорско - но мисля да си поръчам лед - така че за сега ще стискам зъби !
Приемам съвети и коментари!
ще пуска снимки от време на време  - сега ето :

Неактивен tonik999

• Активен потребител
  • Публикации: 158
Отг: моят по-голям 400л-ов риф!
« Отговор #1 : понеделник, 11 февруари 2013 г., 15:42 ч. »
Браво готин аквариум имаш за пелетния реакнор да ти кажа ако искаш и не ти се дават толкова пари си направи сам лесно  е и за си направих и да ти кажа върши работа ако искаш да видиш виж въ профила на M_I_T_A_K_A=

Неактивен sano-pets

• Активен потребител
  • Публикации: 19
  • Нас. място: Ботевград
    • REEF.BG
Отг: моят по-голям 400л-ов риф!
« Отговор #2 : вторник, 07 май 2013 г., 17:24 ч. »
Малко ъпдейт от моя аквариум! Вече сме на 5 месеца и от 1 месец  джуркам и пелети! Имам нов сън корал, зоантиди , монтипората редовно я кастря....

Aqua World 55 Astario

Rainbowfish България Retro Club Varna Live Club

Бърз конвертор
oF ◄► oC ин. ◄► см. гал. ◄► л.