Това са снимките на стелажа. Не са най-добрите на света, но на фотоапарата ми е скапан дисплея,т.е. когато трябва да видя какво ще снимам и да фокусирам - виждам черно петно. След това ми показва какво е снимано на дисплейчето си, така че проблема не е в лентовия кабел(в сервиза ще кажат след два дни какво му е).Canon PowerShot 610 - препоръчвам го на всички.
Та за стелажа, при сглобяването трябва да помислите хубаво за последователността на сглобяване(няма инструкции), но само по определен начин пасват винкелите от 90см. на височина. Иначе като сглобите долната част се оказва, че не пасва с горната и хайде на ново( а между временно мерака напира да видите как ще изглежда). Пет нива са малко множко, ако ще разполагате аквариуми. Широчината на винкила между рафтовете е 7см.(на които се закрепва плоскоста), което вкарва допълнителни сантиметри при изчисляването на разтоянието между рафтовете и нормалния достъп за обслужване на аквариумите.
Плоскостите са малко тънки 8мм ПДЧ и ако не се разпредели товара равномерно се огъват(аз съм 90кг. и просото се отпуснах с ръка на плоскостта- между средата и края). Другото е че плоскостите се крепят на малко тънки ламарини (без никакви подпори, а все пак го дават за 175кг. на рафт) - последните две снимки.
Аз лично му гласувам доверие и ще разположа 120л. си аквариум и множество по малки за отглеждане на бети. Ще споделя впечатления от качеството на стелажа след време.
От Метро на Цариградско шосе срещу експото!
Щях да пропусна, плоскотите не са лакирани. Т.е. не са водонепромокаеми, но има справяне и с този недостатък.