Здравей те . От началото на този месец започнах да отглеждам рибки.И още на първата седмица ми започнаха проблемите.Аквариума ми е 50л. 10-дена преди да пусна рибките го подържах празен,температурата на водата 21гр.помпата рботеше нон-стоп на 07.02 пуснах 9 златни рибки и на 5-я ден забелязах по перките бели точици (все едно бях а поръсени с пудра захар)на др. ден отидох до магазина от където бях купил рибките и момчето ми каза,че имат няква бактерия дадеми "Костапур"на "Сера"каза ми как да ползвам лекарството и да дигна температурана 25-26гр.тъй като те ги гледали на тази температура ,а и при тази тем. неоцеляват и бактериите.Още на др. ден видях промяна в поведението на рибките,към подобрение.На 4-ят ден трябваше да опресня водата,но бях на работа и нямах време ,затова я смених вчера на 19.02.През целия ден си бяха добре.Вечерта преди да отида на работа ги нахраних,на др. ден се върнах към 18 часа и какво да видя :(2 от рибките ми са мъртви.Моля дайте ми съвет какво да правя.Страхувам се да не умрът и др.Благодаря ви предварително