Здравейте отново!
Днес в зоопарка ни очакваше изненада - ръководителят на секция "Аквариуми" Радко Сертов беше населил вече нашия аквариум и ни беше изпреварил. Заварихме занемарения аквариум празен, а трите клоуна - да, три, а не два! - се ширеха в нова къща. Изненадата беше за кратко, притеснението, че клоуните са преместени без наложителната адаптация - също. Марио донесе още три рибки, ама аз няма да ви казвам какви са, защото хем не помня латинските имена, хем не съм гледала детското филмче.
Ще ви ги покажа.
Ще покажа и двата корала, които сложихме преди 2 дни, да видим дали можете да ги познаете.
И така...

Ето го и целият аквариум:

Днес имаше по-малко посетители, но нашето творение се радваше на още по-голям интерес, децата търсеха Немо и го намираха - красиво оцветен - да плува над коралите. Времето беше мрачно, залата - полутъмна, това правеше картината още по-впечатляваща.
Някои се заседяваха дълго, обсъждаха кое какво е, задаваха ни въпроси - явно разбираха, че сме свързани с аквариума по някакъв начин.

Това е. Имам един клип, който се нуждае от малко подготовка, но утре ще видите и него.
Искаме да ви чуем мнението - харесва ли ви, имате ли забележки, какво мислите за изпълнението. Още не сме уточнили така нареченото откриване - на практика аквариумът е открит и е на разположение в зоопарка.
Но може би следващата събота е хубаво да се съберем там и да покажем, че този аквариум е наше дело - на Аквапортал, на Аква свят, на САМБС, на Астарио и е предоставен на софийския зоопарк и на хората.
Какво ще кажете?