Много добре се е получило - поздравления. Камъните , а и подредбата им са супер. И аз много си падам по low tech аквариумите. Малко ми се смеят другите акваристи, но ме е страх да не стане някоя беля с тези бутилки за Цо2. А и аквариумите без цо2 са много по-лесни за поддръжка, особено за хора , които отсъстват често.
Би ли дал малко повече информация ,какви са размерите на аквариума и осветлението?
А също и какъв субстрат използваш?
И имаше ли някакви проблеми при стартирането?
Абе и мен ме дразни подаването на газ...водата цялата с един мехурчета,като газирана...това постоянно съска....няма как да е безшумно,пък ми е в хола и ме дразни....верно избора на растения е ограничен,и не изглеждат така перфектно,но няма невъзможни неща.Съда ми е 100 литров, сега светя само с 2 пури по 18 вата по 8 часа....може да ви се стори малко,но пък всичко си върви перфектно.Субстрата ми е аквасойл
Проблеми винаги има в началото...и аз си мисля че много ги разбирам

но този нещо ми прави проблем- като сменя водата ,и на следващия ден побелява,след няколко дни пак се поизбистря...и така при всяка смяна, вече месец и нещо....толкова аквариуми съм стартирал, досега такова нещо не ми се беше случвало...сигурно като се стабилизира ще се оправи-паживьом увидем