Добре. Така да бъде! Не, че имам готовност да се покажа с профил, но все пак имам монтиран капак с осветление, прехвърлих повечето риби в новия им дом, а от вчера започнах да добавям и по малко растения.
Гърбът на аквариума е изцяло покрит с подвижна плоскост по този начин:
-

Това бежовото, което е като фон, е плоскостта. Захваната е с лентова панта към долната околожка в основата на гърба и се движи до стената отзад:
-

По този начин не се налага да лепя фолио за фон на аквариума и мога да си сменям цвета на всеки 5 минути и без чужда помощ. За последния месец пробвах тъмно син, един тъмно виолетов и сега съм с черен.
Ето и капаците. При мен са два с по три лампи на всеки. 4 лампи се включват (по две на двата капака) с едното реле за време и в момента светят по 8 часа на ден, а другите две лампи са на отделно реле и ще светят не повече от 4 часа.
-

-

-

След като сложих лампите и капаците, буквално вчера, започнах да прехвърлям и първите растения:
-

-

-

-

Сами разбирате, че снимките не са нито за профил, нито за конкурс. Направени са само за да ви покажа срещу какво работя в офиса.
Предстои да скрия поставката отпред, да монтирам два ъглови профила по ръбовете на лицевото стъкло, да монтирам вентилаторите на страничните капаци и естествено да пренасям още растения.